Vaasan lyseon lukio

Nyaste notiser

BUSINESS SCHOOL: Osallistu Tukea opiskelijan oman talouden hallintaan -opintojaksolle Vaasan avoimessa yliopistossa! 19.09.2023

Osallistu Tukea opiskelijan oman talouden hallintaan -opintojaksolle Vaasan avoimessa yliopistossa. Ilmoittaudu viimeistään 24.9. klo 16.15 mennessä.

Läs hela notisen

ENNAKKOTIETOA KULTTUURIAKATEMIASTA 14.09.2023

Kulttuuriakatemiaan etsitään edelleen ohjaajaa. Jos kuitenkin olet kiinnostunut osallistumaan siihen tänä vuonna, tee nämä muutokset (lue koko juttu) toisen periodin lukujärjestykseesi.

Läs hela notisen

UNESCO-koulu: Liity mukaan Lyskan Itämeri-ryhmään! 07.09.2023

Itämeri-ryhmässä voit toimia Itämeren ja ympäristön ja luonnon puolesta ja tavata muista asiasta kiinnostuneita nuoria Suomessa ja Itämeren alueella! Ilmoittaudu mukaan toimintaan!

Läs hela notisen

Laskinkurssi 01.09.2023

Infoa laskinkurssista ja 1. jakson tarjonta

Läs hela notisen

Englannin korotustunnit alkavat (lukuvuosi 2023-2024) 24.08.2023

Englannin korotustunnit alkavat niille opiskelijoille, joilla on englannista liikaa nelosia ja jotka eivät ole päässeet kursseista läpi, koska kurssikokeesta ja uusinnasta on tullut nelonen. Korotustunnit tarjoavat mahdollisuuden korottaa arvosanan 4 arvosanaksi 5. Korottajat työskentelevät viiden oppitunnin ajan, ja kuudennella kerralla on koe läpikäydyistä asioista. Katso tuntien ajat alla olevasta listasta.

Läs hela notisen

Äldre notiser

Du ser endast officiella notiser ovan. Efter att ha loggat in kan du se mera notiser.

Wilma 2.34.9.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma och Visma-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Visma AS. Wilma och Wilma-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Visma Enterprise Ab. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.