Vaasan lyseon lukio

Uusimmat tiedotteet

BUSINESS SCHOOL: Osallistu Tukea opiskelijan oman talouden hallintaan -opintojaksolle Vaasan avoimessa yliopistossa! 19.09.2023

Osallistu Tukea opiskelijan oman talouden hallintaan -opintojaksolle Vaasan avoimessa yliopistossa. Ilmoittaudu viimeistään 24.9. klo 16.15 mennessä.

Lue koko juttu

ENNAKKOTIETOA KULTTUURIAKATEMIASTA 14.09.2023

Kulttuuriakatemiaan etsitään edelleen ohjaajaa. Jos kuitenkin olet kiinnostunut osallistumaan siihen tänä vuonna, tee nämä muutokset (lue koko juttu) toisen periodin lukujärjestykseesi.

Lue koko juttu

UNESCO-koulu: Liity mukaan Lyskan Itämeri-ryhmään! 07.09.2023

Itämeri-ryhmässä voit toimia Itämeren ja ympäristön ja luonnon puolesta ja tavata muista asiasta kiinnostuneita nuoria Suomessa ja Itämeren alueella! Ilmoittaudu mukaan toimintaan!

Lue koko juttu

Laskinkurssi 01.09.2023

Infoa laskinkurssista ja 1. jakson tarjonta

Lue koko juttu

Englannin korotustunnit alkavat (lukuvuosi 2023-2024) 24.08.2023

Englannin korotustunnit alkavat niille opiskelijoille, joilla on englannista liikaa nelosia ja jotka eivät ole päässeet kursseista läpi, koska kurssikokeesta ja uusinnasta on tullut nelonen. Korotustunnit tarjoavat mahdollisuuden korottaa arvosanan 4 arvosanaksi 5. Korottajat työskentelevät viiden oppitunnin ajan, ja kuudennella kerralla on koe läpikäydyistä asioista. Katso tuntien ajat alla olevasta listasta.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.9.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Enterprise Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.