Kiertotalousiltapäivä torstaina 24.3.2022 sennuille

Tästä löydät tarkemmat tiedot Lyskan ja VAMK:n yhteistyönä järjestettävästä kiertotalousiltapäivästä, johon kaikki sennut osallistuvat.

Torstaina 24.3.2022 koulumme kaikki seniorit osallistuvat Kiertotalousiltapäivän työpajaan klo 12.50-15.30 (palkit 3 ja 8) Vaasan ammattikorkeakoululla (VAMK:lla). Kiertotalousiltapäivä on koulun toimintaa ja kirjattu koulun työsuunnitelmaan. Työpajoja valvovat lyskan opettajat, ja niitä vetävät VAMK:n opiskelijat ja opettajat. Löydät tarkemmat tiedot Kiertotalousiltapäivän työpajoista tästä taulukosta.

Jugend-puolen sennujen ruokailu aikaistetaan kiertotalousiltapäivän vuoksi alkavaksi jo klo 11.50. Muiden ruokailut normaalisti.

Sennut siirtyvät palosaarelle heti ruokailtuaan omatoimisesti erityistä varovaisuutta noudattaen, ja tapaavat valvojansa viimeistään klo 12.50 Vaasan ammattikorkeakoulun eli VAMK:n pääoven edessä (wKE04.2 Technonobotnia). VAMK:n opiskelijat noutavat ryhmät sisälle ja ohjaavat oikeaan luokkaan, jossa ohjelma käynnistyy klo 13.00. Myös VAMK:n tiloissa käytettään maskia ja tapahtumaan osallistutaan vain terveenä. Kiertotalousiltapäivä päättyy kaikilla sennuilla klo 15.30.

3-palkin ja 8-palkin sennukursseilla olevat juniorit ja abit jäävät Lyskalle ja osallistuvat Riittääkö pohjavesi -työpajaan luokassa K308. Muiden junioreiden ja abien iltapäivä etenee ihan oman normaalin lukujärjestyksen mukaan. 

Ne sennut, joilla on merkitty hyppytunti 3-palkille, osallistuvat Lyskalta etävierailuun ABB:lle ja tutustuvat palosaarella Technobotniaan. Heitä informoidaan asiasta erillisellä viestillä. 

Kiertotalousiltapäivä järjestetään yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun, Technobotnian ja ABB Oy:n kanssa. Se on lukion ja korkeakoulujen yhteistyötä ja kytkeytyy myös globaali-, työelämä- ja yrittäjyyskasvatuksen teemoihin.  Kiertotalousiltapäivän ohjelmassa hyödynnetään myös UNESCO Baltic Sea Project -koulujen maailman vesiviikon ja vesipäivän ohjelmaa.