Abi-urheilija, jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

URHEILIJAPOLKU VAASAN AMMATTIKORKEAKOULUSSA, tavoitteena tradenomin tutkinto
Hakuaika 15.-31.5.2021

URHEILIJAPOLKU VAASAN AMMATTIKORKEAKOULUSSA, tavoitteena tradenomin tutkinto

Mitä polkuopinnot ovat?

30 opintopistettä avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritettuja liiketalouden opintoja, jotka suoritettuaan opiskelija voi hakea joustavasti ilman valintakoetta liiketalouden tutkinto-opiskelijaksi, monimuoto- tai päiväryhmään.

Haku polkuopintoihin

Hakuaika 15.-31.5.2021 ja toinen hakukierros joulukuussa 2021. Haku tapahtuu polkuopiskelijan e-lomakkeella, hakulomake https://www.vamk.fi/haku/avoin/lisatietoja_hakemisesta/ilmoittautumislomakkeet/

Miten opinnot suoritetaan?

30 op:n polkuopinnot suoritetaan lähtökohtaisesti liiketalouden monimuotoryhmässä, jossa opinnot ovat virtuaalipainotteisia. Lähiopintoja on muutamana perjantai-iltapäivänä ja lauantaina. Urheilijapolun opinnot ovat maksuttomia.

Haku tutkinto-opiskelijaksi

Haku tutkinto-opiskelijaksi tapahtuu Opintopolussa (opintopolku.fi) kaksi kertaa vuodessa, 15. – 31.5 ja 15.-30.11. Tässä haussa hakeminen edellyttää, että hakija on jo suorittanut 30 op liiketalouden polkuopintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa. 30 op tulee olla suoritettuna haun viimeiseen päivään mennessä.

Lisätietoja

[email protected] tai [email protected] (hakuun liittyvät asiat) [email protected] (opinto-ohjaaja)

Infotilaisuus Zoomissa ma 3.5.2021 klo 15.00-16.00 Liiketalouden opetussuunnitelma löytyy täältä Liiketalouden koulutus (LT) - VAMK