AASIA-kilta tiedottaa

Aasia-kiltaan tutustuminen keskiviikkona 29.8. klo 13-15 , infoa killasta

Moikka kaikki uudet Lyskalaiset ja miksei vanhatkin! Kiinnostaako sinua aasialainen kulttuuri, ruoka, musiikki tai mikä tahansa asia Aasiassa? Lyseon lukion Aasia-Kilta on siis sinulle oikea paikka päästä purkamaan innostustasi ja kokemuksiasi Aasiaan liittyen!

Aasia-Kilta on toiminut jo usean vuoden ajan ja se jatkaa toimintaansa edelleen tänä lukuvuonna. Viime vuonna kävimme piknikillä, katsoimme leffoja ja kävimme Turussa Japanipäivillä. Tänä vuonna ajatus on jatkaa perinnettä uusin voimin; järjestetään leffailtoja, käydään syömässä ja jos tulee tilaisuus, lähdetään vähän reissuun ihmeelliseen Suomeen.

Kilta kokoontuu pääosin keskiviikkoisin 0-palkeilla joka toinen viikko, läsnäolo pakkoa ei ole, mutta on aina ihanaa jos moni pääsee. Päätetään yhdessä mitä tehdään milläkin kerralla

Jos olet kiinnostunut liittymään meidän loistavaan toimintaamme, ilmoittele minulle; Paweena Alasaari (instagaramissa @pawescake) , tai mun orjatotorolleni; Inkeri Pöllänen!

KILTAAN VOI TUTUSTUA 29.8 KESKIVIIKKONA 11-13 PIDETTÄVISSÄ KILTAMARKKINOISSA K PUOLEN AULASSA, JOSSA TARJOLLA MEILLÄ PERINTEEN MUKAAN ON ILMASIA POCKYJÄ JA SAATATTE NÄHDÄ MASKOTTI-TOTORON

Ensimmäinen kokoontuminen on samana päivänä (29.8) klo 14.15 silloin katsotaan ja suunnitellaan mitä halutaan tehdä tänä vuonna!

 

Tervetuloa kiltamaailmaan
Paweena 16A