Business School: Osallistu Pörssilähettiläs -koulutukseen

Haku on nyt auki seuraavaan etäkoulutukseen 10.-12.11.2023!

Pörssilähettiläs-koulutus on nuorille, 15–20-vuotiaille, suunnattu maksuton koulutus- ja vapaaehtoisohjelma.

Koulutuksessa opit hallitsemaan omaa talouttasi, sijoittamaan sekä saat ymmärrystä siihen, miten pörssi toimii. Näiden oppien myötä voit ottaa ensimmäiset askeleet kohti säästämistä ja sijoittamista, ja lopulta vaurastua. Hae mukaan pian!

Seuraavat koulutukset järjestetään loka-marraskuussa Oulussa sekä etänä. Koulutuksessa kartoitat taloustaidon lisäksi myös esiintymistaitojasi, mistä on myöskin hyötyä elämän eri tilanteissa.

Ohjelmaan voi hakea kuka tahansa 15–20-vuotias motivoitunut, koulutuksen alkaessa peruskoulunsa päättänyt nuori täyttämällä lyhyen lomakkeen osoitteessa www.porssisaatio.fi/hae-porssilahettilaaksi/.

Mitään ennakkotietoja ei tarvita, eikä koulutus maksa mitään. Osallistujille tarjotaan kaikki tarvittava materiaali.

Osallistumisesta koulutukseen ja pörssilähettilästoimintaan (pörssilähettiläsvierailut kouluissa oppitunneilla) saat annettua todistusta vastaan Pörssilähettiläs -opintojakson (2 op.) suoritusmerkinnän.

Pörssilähettiläät on Pörssisäätiön perustama vapaaehtoisohjelma. Pörssisäätiö on voittoa tavoittelematon ja puolueeton organisaatio, joka edistää talousosaamista Suomessa.

Nettisivu: www.porssisaatio.fi/porssilahettilaat

Pörssilähettiläiden esittelyvideo: https://youtu.be/B369hqPRJKk